Llagostins arrebossats amb mel i sèsam

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Per a la massa de tempura:

4 racions

Elaboració

Per a la massa de tempura:
barregeu les farines de blat i d’arròs amb l’aigua i el ferment fins a obtenir una pasta de textura lleugera.
Deixeu-la reposar a la nevera.
Enfarineu les cues de llagostí amb els 50 g de farina d’arròs i passeu-les per la pasta de tempura. Fregiu-les en una paella 1 min a 170 ºC i retireu-les.
Deixeu-les entebeir.
Torneu-les a passar per la massa de tempura i fregiu-les fins que quedin cruixents.
Retireu-les.
Poseu una mica d’oli en una paella i ofegueu-hi el gingebre.
Afegiu-hi les cues de llagostí fregides i salteu-ho.
Aboqueu-hi la mel sense parar de saltar, fins que la massa es comenci a caramel•litzar. Incorporeu-hi el sèsam.
Barregeu-ho i serviu-ho.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se