Conill a la brasa

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netejat el conill, el posarem en una plata, tallat a trossos més aviat grossos.
El ruixarem amb unes cullerades d'oli fi al damunt hi posarem les branquetes de farigola, tallat a petits trossos.
Quan ens posarem a fer el conill, el netejarem amb un drap i el fregarem amb una llimona; el deixarem en repòs uns 10 minuts. Prepararem unes graelles o una planxa, molt calentes, les untarem amb llard i les deixarem ben escalfar.
Untarem els trossos de conill amb oli o llard, els posarem sal i els deixarem a les graelles o planxa (l'escalfor no ha de ser massa viva.
Anirem tombant els trossos de conill i amb un pinzell xop d'oli, l'anirem pintant mentre es va rostint.
Ja en el seu punt i ben rossejats els talls, els col•locarem en una una safata de servir i els servirem acompanyats d'una amanida d'ensciam o d'escarola.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se