Botifarra amb bolets

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Sofregirem en una part del llard, a la paella o a la cassola, les botifarres.
Un cop sofregides les posarem en un plat, tirarem el llard restant a la paella o cassola on fregirem els bolets que ja tindrem nets i tallats a trossos.
Hi tirarem sal i els alls pelats i trinxats, així com el julivert trinxat i la molla de pa esgrunada amb els dits.
Juntarem les botifarres amb els bolets i ho posarem tot plegat al forn només uns 5/10 minuts.
Servirem aquest plat ben calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se