Botifarra amb bolets

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 botifarres.
  • 500 grs. de bolets frescos.
  • 2 alls.
  • Julivert fresc.
  • Molla de pa del dia (de 2 llesques de pa més o menys).
  • 150 grs. de llard.
  • Sal.

4 racions

Elaboració

Sofregirem en una part del llard, a la paella o a la cassola, les botifarres.
Un cop sofregides les posarem en un plat, tirarem el llard restant a la paella o cassola on fregirem els bolets que ja tindrem nets i tallats a trossos.
Hi tirarem sal i els alls pelats i trinxats, així com el julivert trinxat i la molla de pa esgrunada amb els dits.
Juntarem les botifarres amb els bolets i ho posarem tot plegat al forn només uns 5/10 minuts.
Servirem aquest plat ben calent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3441 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: