Tallarines amb verdures, pits de pollastre i llagostins

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Es talla la ceba en juliana, la col i la pastanaga a bastons, i és salta en una paella fins que agafi una mica de color, li afegim seguidament el carbassó en bastons i es salta tota la barreja.
Cuinem les tallarines al dente i es refresquen amb aigua freda i es reserven.
Cuan la barreja prengui una mica de brillantor li afegim els pits de pollastre filetegats, que prèviament haurem macerant amb salsa de soja amb un gra d'all premsat, tambe els llagostins, que courem fins que agafin color.
Afegir les tallarines, saltar i empolvorar amb un pessic de pebre mòlt
Servir deseguida ben calent


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se