Nius d'alvocat amb pollastre
Categoria:
Tipus de plat: Còctel
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 Alvocats madurs
- 500 Grs. de pit de pollastre
- 2 culleres soperes de formatge cremós
- 2 culleres soperes de maionesa
- 1 grapat de nous
- 1 grapat de cebollí
- Raig d'oli, sal, pebre i llimona
Elaboració
- Buidem els alvocats amb cura de no trencar la pell (fem servir una cullera sopera), esmicolem els alvocats, els amanim i els hi afegim un raig de llimona (sobretot perquè no s'oxidin).
- Tallem el pollastre en daus petits, i els dorem a la paella.
- Posem en un bol el formatge cremós (tipus philadelphia) i el barregem amb la maionesa, i un polsim de cebollí ben picat.
- Omplim les closques dels alvocats amb la crema resultant, els alvocats i el pollastre.
- Per acabar, afegim unes nous picades per sobre que cadascú es podrà barrejar.
Notes
- El formatge crema intento que sigui "light", i que la maionesa sigui suau.
Comparteix aquesta recepta: