Nius d'alvocat amb pollastre

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

- Buidem els alvocats amb cura de no trencar la pell (fem servir una cullera sopera), esmicolem els alvocats, els amanim i els hi afegim un raig de llimona (sobretot perquè no s'oxidin).
- Tallem el pollastre en daus petits, i els dorem a la paella.
- Posem en un bol el formatge cremós (tipus philadelphia) i el barregem amb la maionesa, i un polsim de cebollí ben picat.
- Omplim les closques dels alvocats amb la crema resultant, els alvocats i el pollastre.
- Per acabar, afegim unes nous picades per sobre que cadascú es podrà barrejar.

15min

Notes

- El formatge crema intento que sigui "light", i que la maionesa sigui suau.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se