Croquetes

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Aquesta és una recepta per aprofitar la carn del d'olla quan fem caldo. Podem afegir-hi altres carns.
Les patates i les carns són les que hem tret del caldo. Quan ho hem tret i està tebi tallem les carns ben petites.Hi afegim l'all, el julivert, un ou i el pa sec que haurem remullat prèviament amb la llet.
Ho barregem bé assegurant-nos que l'ou queda ben repartit i la patata ben aixafada.
Ara ja només queda fer les croquetes, passar-les per farina torrada i fregir-les en oli abundant.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se