Croquetes

Ingredients

  • 1/4de pollastre
  • 1 braó de xai
  • 2 patates
  • 1 ou
  • 2 llesques de pa sec
  • Llet
  • 3 alls
  • Julivert

4 racions

Elaboració

Aquesta és una recepta per aprofitar la carn del d'olla quan fem caldo. Podem afegir-hi altres carns.
Les patates i les carns són les que hem tret del caldo. Quan ho hem tret i està tebi tallem les carns ben petites.Hi afegim l'all, el julivert, un ou i el pa sec que haurem remullat prèviament amb la llet.
Ho barregem bé assegurant-nos que l'ou queda ben repartit i la patata ben aixafada.
Ara ja només queda fer les croquetes, passar-les per farina torrada i fregir-les en oli abundant.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

698 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Alícia Ribot i Sabaté diu:
Les restes de carn d´olla sovint queden oblidades al fons de la nevera; aquesta recepta em sembla una forma excel.lent de tranformar-les en un plat apetitós. És qüestió d´aprendre a aprofitar.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: