Cigrons guisats amb curri

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posar en remull els cigrons la nit anterior.
Coure amb abundant aigua els cigrons amb un porro, nap, ceba, mongetes verdes i pastanagues.
Salar i deixar fer a foc baix fins que els cigrons estiguin tendres.
Reservar.
Piqueu en quadradets fins el tomàquet pelat, dos o tres cebes tendres i un pebrot verd.
Sofregir primer la ceba tendra i el pebrot i quan estiguin ofegats afegir el tomàquet i un all sencer sense pelar, que després retirem.
Afegir al sofregit una culleradeta de curri.
Remenar.
Quan els cigrons estiguin tous els afegim al sofregit amb una mica del seu brou i deixem coure altres 10 o 15 minuts.

Notes

Aquesta plat es pot acompanyar amb arròs blanc. El brou d'haver cuit els cigrons i verdures, que sobre, es pot utilitzar per fer una bona sopa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se