Carn farcida de bolets

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Ratllar les cebetes i ofegar, sense que agafin color, en la meitat de la mantega,
Afegir els bolets tallats a làmines i ruixats amb el suc de llimona i la nata. Coeu uns 5 minuts, assaonar amb sal, pebre i nou moscada.
Afegir el julivert picat i deixar refredar.
Estendre la carn sobre la taula, posar damunt els talls de pernil i sobre ells la preparació dels bolets.
Enrotllar la carn i lligar, assaonar i daurar-la en la resta de la mantega.
Abocar el vi, la ceba partida, el ramet d'herbes i deixar coure tapat a foc suau, fins que la carn estigui tendra.
Retirar la carn i les herbes, passar pel xinès la salsa i afegir la farina de blat de moro dissolta en aigua freda.
Coeu remenant constantment fins que espesseixi.
Servir la carn tallada en rodanxes acompanyada de la salsa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se