Galtes de porc guisades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la picada:

2 racions

Utensilis

Cassola de ferro colat o de terrissa

Elaboració

Tallar en trossos molt petits el pebrot i la carxofa i ficar-los a foc lent en una cassola de ferro colat o de terrissa amb oli. 2 minuts més tard fiqueu la ceba tallada també a trossos molt petits.
Escaldeu durant 1 minut el tomàquet per a pelar-lo més fàcilment. Peleu el tomàquet i aixafar-ho. Afegir-ho a la cassola. Quan el sofregit comenci a estar eixut ficar-hi, el pernil a petits talls, el Pedro Ximénez . quan s’hagi reduït posar-hi ½ l. de l’aigua. Deixar coure per 10 minuts. Posar-hi les galtes prèviament salpebrades. Coure durant 25 minuts.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se