Pit de pollastre a les herbes amb fusilli

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En primer lloc, fem un tall en el pit de pollastre per poder omplir-lo.
Li posem dins una barreja de formatge crema amb menta, alfàbrega i orenga, tot molt picat.
Els tanquem i salpebrem.
En una paella amb oli els daurem per les dues cares i retirem. El emboliquem amb fines rodanxes de cansalada i ho posem al forn durant 10 minuts.
Coem la pasta en aigua bullint, seguint les indicacions del fabricant, i la saltegem amb els tomàquets cherry, all picat i pinyons.
Servim la pasta amb el pit i llest.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se