Fideuà del corral i l'horta

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

El primer que fem és salpebrar el pollastre i el reservem.
Piquem la ceba tendra i la posem amb una cullerada d'oli d'oliva a pochar en una paella.
Quan hagi transparentat, afegim el pollastre i els pebrots de piquillo.
Ofeguem un parell de minuts i quan s'estigui daurant el sofregit afegim la meitat de les carxofes picades en 4.
Incorporem també els fideus amb sal i pebre al gust i una mica més d'oli si és estrictament necessari. Ofeguem uns 5 minuts evitant que es cremin els fideus, de manera que hem de vigilar el foc.
Mullem amb el vi blanc i deixem reduir.
Seguidament afegim el brou poc a poc sense sobrehidratar d'un sol cop els fideus. El procés ho fem a foc mitjà-alt perquè es vagi consumint el brou i anem incorporant brou fins que la consistència dels fideus sigui melosa però no estiguin massa cuits. Aquest procés durarà uns 8 a 10 minuts.
Passat aquest temps, ja els fideus estan llestos, hidratats i amb un sabor increïble.
Trossegem molt finament la part verda de la ceba tendra.
En una paella sense oli daurem bé el pernil per fer els cruixents que farem servir com topping de la presentació del plat.
Servim i decorem amb la resta de les carxofes.

Notes

Cal que es serveixi immediatament el plat ja que sinó els fideus s'assequen ràpidament, en cas que us sobrin, es millor no taparlos perquè no es continuïn coent i estovant, es poden reutilitzar convertint en una deliciosa truita, per exemple.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se