Nyoquis de arròs

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Esbandir l'arròs i bullir en el brou calent fins que sigui cuit i el gra s'obri (que es passi, diguem).
Coleu i processar o trepitjar amb una forquilla de manera de fer un puré consistent.
Afegir l'oli, barrejat amb el rovell. Incorporar els formatges i barrejar bé.
A part, col • locar la farina en un recipient fent un forat i ubicant-hi, el puré d'arròs amb sal i pebre a gust.
Amb ajuda d'una cullera de fusta, prendre la massa i formar un panet.
Bolcar la pasta sobre paper film i amb aquest mateix, cobrir i ajudar per pastar.
Anar tallant porcions de la massa i fer bastons de 2 cm de diàmetre.
Tallar els nyoquis i premsar amb la forquilla per ferli el dibuix o amb l'aparell especial.
Bullir en abundant aigua amb sal per 5 minuts o fins que pugin a la superfície.
Escórrer, salseu i servir-empolvorats amb formatge ratllat

Notes

Els servim amb una salsa suau així es percep millor el sabor de l'arròs


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se