Crema de llegums

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Paella, olla i colador xinès

Elaboració

Posem les mongetes a remullar durant unes 10 hores.
Tallem el porro, la ceba i la pastanaga a trossets els posem a sofregir amb l'oli, salem i ho deixem fer durant uns 5 minuts.
Sofregim una mica l'os de pernil.
Posem en una olla: el sofregit, les mongetes, les llenties, les faves, l'os de pernil, el brou i l'aigua.
Ho deixem bullir durant 45 minuts. Afegim els cigrons cuits i deixem bullir els llegums durant 5 minuts més.
Treiem un got de brou, deixem refredar una mica i ho triturem.
Passem la crema per un colador xinès i la tornem a posar al foc.
Salem, li afegim el brou que hem reservat,fins aconseguir l'espessor que vulguem i la deixem bullir durant 5 minuts més.
Si ens ha quedat massa espessa, li podem afegir aigua o brou i li fem donar un bull.
Servim la crema ben calenta, acompanyada de dauets de pa torrat o fregit.

1h 20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se