Risotto de lluç amb all

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posar els filets de peix tallats en trossos de 3 cm. en un pot, cobrir amb el brou i bullir uns minuts.
Reservar en una cassola ampla.
Posar les dents d'all en l'oli sense pelar i cuinar per 15 min. a foc lent per confitar.
Afegir la ceba picada, l'arròs, el vi, el llorer, la farigola, sal i pebre i portar a ebullició.
Quan l'arròs hagi absorbit el vi, afegir el brou on haurem cuit el peix, per parts i cuinar aquest risotto durant 18 min.
En acabar la cocció, afegir la mantega, el formatge, el julivert i el peix i deixar reposar 5 minuts,
Servir de seguida.
La quantitat de líquid depèn del poder d'absorció de l'arròs.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se