Sopa de Fredolics

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Ingredients

2 racions

Elaboració

-Posar oli i llard a parts iguals dins d'una olla. Sofregir-hi la ceba tallada a rodanxes ben primes fins que agafi un to daurat, però no cremat.
-Afegir els fredolics i deixar-ho estofar tot junt una estona.
-Posar-hi el pa, donar-li unes voltes, afegir el brou i fer-ho bullir una mitja hora.
-Abocar-hi la picada disolta en un xic de vi ranci.
-Fer-ho bullir uns 5 minuts i servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se