Sopa de Fredolics

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:

Ingredients

  • ¼ kg. de fredolics
  • 200 grs. de pa tallat a llesquetes
  • 1 litre de brou vegetal o d’aigua
  • 1 ceba mitjana
  • 1 picada d’avellanes torrades
  • All, julivert i safrà
  • 1/2 gotet de vi ranci
  • Oli, sal
  • Una mica de llard

2 racions

Elaboració

-Posar oli i llard a parts iguals dins d'una olla. Sofregir-hi la ceba tallada a rodanxes ben primes fins que agafi un to daurat, però no cremat.
-Afegir els fredolics i deixar-ho estofar tot junt una estona.
-Posar-hi el pa, donar-li unes voltes, afegir el brou i fer-ho bullir una mitja hora.
-Abocar-hi la picada disolta en un xic de vi ranci.
-Fer-ho bullir uns 5 minuts i servir.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3410 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: