Cintes amb carabassó i tomàquet confitat

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Feu una incisió en forma de creu a la base dels tomàquets i escaldeu-los en aigua bullent durant 20 segons. Escorreu-los i refredeu-los amb aigua freda. Després, peleu-los, elimineu-ne les llavors i talleu-los a daus.
A part, talleu la beina de vainilla al llarg i introduïu-la en un cassó amb una tassa d’oli. Poseu-ho al foc i, quan comenci a escalfar-se, retireu-ho, afegiu-hi els daus de tomàquet i deixeu-ho refredar.
Mentrestant, renteu els carabassons, despunteu-los i talleu-los a tires molt fines. Escaldeu-les en un cassó amb aigua bullent i un pessic de sal durant 1 minut, i escorreu-les amb una escumadora.
En un altre cassó, coeu la pasta en aigua bullent abundant i mescleu-la en plats amb els carabassons, el tomàquet i el seu oli.
Condimen­teu-ho amb pebre i rectifiqueu-ho de sal abans de servir-ho.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se