Pegedilles ( lapas ) a la planxa ( plat de les Illes Canàries )

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Canàries
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rentem les pegellides (lapas ), les posem una a una boca amunt a la graella. Agafem els alls i el julivert i ho piquem en troços petits , incorporem l'oli i formem una pasta , la tirem a cada pegellida ( lapa ) ajudant-nos d'una cullereta, després posem les pegellides al foc 4 minuts i estan llestes per menjar. També podem afegir bitxo, al gust.

10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se