Pegedilles ( lapas ) a la planxa ( plat de les Illes Canàries )
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per grill
Típica de: Espanya → Canàries
Dieta: baixa en greixos
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 2 Kg de pegellides ( lapas )
- ½ got d'oli
- 1 / 2 cabeça d'alls
- Julivert
4 racions
Elaboració
Rentem les pegellides (lapas ), les posem una a una boca amunt a la graella. Agafem els alls i el julivert i ho piquem en troços petits , incorporem l'oli i formem una pasta , la tirem a cada pegellida ( lapa ) ajudant-nos d'una cullereta, després posem les pegellides al foc 4 minuts i estan llestes per menjar. També podem afegir bitxo, al gust.
10min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2494 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.