Pegedilles ( lapas ) a la planxa ( plat de les Illes Canàries )

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Canàries
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Kg de pegellides ( lapas )
  • ½ got d'oli
  • 1 / 2 cabeça d'alls
  • Julivert

4 racions

Elaboració

Rentem les pegellides (lapas ), les posem una a una boca amunt a la graella. Agafem els alls i el julivert i ho piquem en troços petits , incorporem l'oli i formem una pasta , la tirem a cada pegellida ( lapa ) ajudant-nos d'una cullereta, després posem les pegellides al foc 4 minuts i estan llestes per menjar. També podem afegir bitxo, al gust.

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2494 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: