Carbassons farcits

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla els carbassons en cilindres d’uns 10 cm d’alt. Buida’ls amb una cullereta per utilitzar-los com a gots.
Reserva la polpa de carbassó que has extret.
Pica dos brots de coriandre.
Pela i pica l’all i la ceba.
Pica també el pebrot verd i la polpa del carbassó.
Sofregeix cinc minuts l’all, la ceba, el pebrot i la polpa de carbassó en una paella amb l’oli i la mantega. Agrega-hi la farina i remena- ho un minut. Afegeix-hi el brou calent, les gambes -reserva’n vuit per decorar–, els dos brots de coriandre picat i un pessic de sal.
Remena-ho fins que s’espesseixi i reserva-ho.
Fes bullir els gots de carbassó dos minuts en aigua amb una culleradeta de sal i farceix- los amb la preparació.
Serveix-ho amb les gambes i el coriandre reservats.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se