Costelles d'anyell a la Villeroi

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Netegem l'os de les costelles deixant-lo net i polit (amb la tira de carn hi fem un nus a la base).
Les fregim i les deixem sobre paper de cuina perquè treguin l'oli.
Fem una beixamel ben espessa amb la mantega que posem en una paella i quan estigui desfeta hi afegim la farina i la llet, salem amb un xic de sal i remenem perquè no s'aferri.
Un cop feta anem cobrint les costelles amb ella, que no sigui una capa massa doble i les deixem sobre un plat oliat, ja que així no s'aferraran i ho posen al frigorífic, fins que s'hagin endurit.
Ara les fregim passant-les per l'ou batut i després pel pa ratllat.
Les anem deixant sobre paper de cuina.
Les acompanyem amb uns espinacs, pinyons i panses (que haurem deixat en remull en una mica de Chartreuse), tot passat per una paella amb oli i salpebrat.

30min

Notes

El temps d'elaboració he posat 30 minuts, sense comptar el d'espera al frigorífic.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se