Arròs d'espinacs frescos
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 240 g d'arròs bomba
- 100 g de ceba
- 1/4 kg d'espinacs frescos
- Oli d'oliva
- Sal
- All i pebre en gra
Elaboració
Per començar, en una cassola amb una mica d'oli sofregiu la ceba picada a foc molt suau durant 3 o 4 minuts
Mentrestant, en un cassó amb aigua bullint i sal escaldeu les fulles d'espinacs durant 10 segons i després refredeu-les en un bol amb aigua i gel.
Seguidament, poseu-les a la Thermomix amb una mica d'aigua mineral i tritureu-les.
En una olla amb aigua bullint i tirem l’arròs , els espinacs i la ceba , l’aigua deixa de bullir , quan torna a bullir i tirem un bon raig d’oli d’oliva , all i pebre en gra, deixem entre 15 i 20 minuts . Probem si l’arròs està en el punt de cocció que ens agrada i si cal rectifiquem de sal. Ja es pot servir.
Comparteix aquesta recepta: