Arròs d'espinacs frescos

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya i Italia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Per començar, en una cassola amb una mica d'oli sofregiu la ceba picada a foc molt suau durant 3 o 4 minuts
Mentrestant, en un cassó amb aigua bullint i sal escaldeu les fulles d'espinacs durant 10 segons i després refredeu-les en un bol amb aigua i gel.
Seguidament, poseu-les a la Thermomix amb una mica d'aigua mineral i tritureu-les.
En una olla amb aigua bullint i tirem l’arròs , els espinacs i la ceba , l’aigua deixa de bullir , quan torna a bullir i tirem un bon raig d’oli d’oliva , all i pebre en gra, deixem entre 15 i 20 minuts . Probem si l’arròs està en el punt de cocció que ens agrada i si cal rectifiquem de sal. Ja es pot servir.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se