Arròs d'espinacs frescos

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya i Italia
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 240 g d'arròs bomba
  • 100 g de ceba
  • 1/4 kg d'espinacs frescos
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • All i pebre en gra

2 racions

Elaboració

Per començar, en una cassola amb una mica d'oli sofregiu la ceba picada a foc molt suau durant 3 o 4 minuts
Mentrestant, en un cassó amb aigua bullint i sal escaldeu les fulles d'espinacs durant 10 segons i després refredeu-les en un bol amb aigua i gel.
Seguidament, poseu-les a la Thermomix amb una mica d'aigua mineral i tritureu-les.
En una olla amb aigua bullint i tirem l’arròs , els espinacs i la ceba , l’aigua deixa de bullir , quan torna a bullir i tirem un bon raig d’oli d’oliva , all i pebre en gra, deixem entre 15 i 20 minuts . Probem si l’arròs està en el punt de cocció que ens agrada i si cal rectifiquem de sal. Ja es pot servir.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1004 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: