Rap allagostat amb pimentón de la Vera i patata poché

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Palem les patates, les tallem a rodanxes d’un cm. més o menys i les fregim en una paella que quedin tovetes i les reservem (10 minuts) . També es poden bullir uns 15 minuts i pasar-les per la paella, 5 minuts. Jo prefereixo la segona opció. Serviràn de base pel plat.
Treiem la pell i l'espina central del rap, s'uneixen les dues mitats i es lliguen. Es sala i s'unta lleugerament amb l'oli i es passa pel pebre vermell de la Vera de manera gue quedi tot cobert. Es posa en una cassola, s'afageix la ceba, l'all, el llorer i dues cullarades d'oli. Es tapa i es posa a foc suau. Es deixa coure uns 12 minuts per cada banda.
Es deixa refredar i es treu del fil amb que s'ha lligat. Es talla a rodanxes i es serveix en un platera, sobre un llit de patates poché.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se