Cervells de vedella o xai arrebossats

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Bulliu els cervell nets de venes amb aigua, sal, ceba, llorer i farigola ( 2 minuts )
Talleu-los a rodanxes, enfarineu-los i passeu-los per ou batut.
Fregiu les rodanxes en oli calent ( 2 minuts )

Variacions:

Es pot fer amb cervells de xai, però sense bullir-los.

5min

Notes

Podem comprar els cervells net i preparats per enfarinar i fregir
Fotografia: Cervells de xai


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se