Llengua de vedella en escabetx o salsa de carn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En l'olla exprés posem tots els ingredients, menys el vinagre.
Es cou a pressió durant una hora.
Depèn molt de la llengua, perquè si és de vedella jove, amb mitja hora estarà com mantega, però si és de bou (en realitat és vaca el que s'anomena bou), pot trigar hora i mitja. Jo aconsello posar mitja hora i provar, doncs una altra mitjana i així fins que veiem que la pell exterior es desprèn amb facilitat.
Estant encara calent, però sense cremar-nos, clar, la pelem. Es veu perfectament la diferència entre el teixit muscular i el mucós .
Un cop ben neta, podem acomodar com millor ens sembli. Per exemple, arrebossada en farina i ou, a l'andalusa és un fregit deliciosa, amb salsa o simplement en fred, queda com un embotit.
Dono per suposat que hi han moltes receptes que ja diuen com es fa l'escabetx, per això no ho dic.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se