Sopa de farigola

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Tallem el pa en llescas fines i el torrem al forn.Per altra banda, en una cassola escalfem 4 cullerades d'oli i hi daurem un gra d'all.Hi afegim el pa torrat i ho remenem un parell de vegades.El següent pas és afegir el brou de verdures, 4 branquetes de farigolai un pesic de sal. Ho deixem coure a foc lent i quan la sopa estigui espesa, hi tirem els ous batuts i ho remenem amb energia. Un cop els ous estiguin quallats, es passa la sopa a través d'un colador i es serveix ben calenta.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se