Sopa de farigola

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pa ( millor del dia abans )
  • 1 gra d'all
  • 1 l. brou de verdures
  • 4 branquetes de farigola
  • 4 ous
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal

2 racions

Elaboració

Tallem el pa en llescas fines i el torrem al forn.Per altra banda, en una cassola escalfem 4 cullerades d'oli i hi daurem un gra d'all.Hi afegim el pa torrat i ho remenem un parell de vegades.El següent pas és afegir el brou de verdures, 4 branquetes de farigolai un pesic de sal. Ho deixem coure a foc lent i quan la sopa estigui espesa, hi tirem els ous batuts i ho remenem amb energia. Un cop els ous estiguin quallats, es passa la sopa a través d'un colador i es serveix ben calenta.

20min


Recepta de cuina de Sopa de farigola
En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2172 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: