Sopa castellana tradicional

Categoria:
Típica de: Espanya → Castella
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

-Ofeguem els alls en oli, un cop que prenen color, s'afegeix el pernil ibèric, es dóna unes voltes i s'afegeix la cansalada fumada, deixem que es dauri una mica i finalment posem el pa tallat a trossos grans (el pa ha de absorbir el sofregit i quedi ben sec), salpebrem i empolvorem amb el pebresense que es cremi, sinó amarga la sopa.
-Cobrim d'aigua perquè creixi el pa i el deixem bullir entre 5 i 10 minuts. Servir amb un rovell d'ou.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se