Sopa castellana tradicional

Categoria:
Típica de: Espanya → Castella
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 75 grams de pernil ibèric picat
  • 50 grams de cansalada fumada picada
  • 1 cullarada de pebre vermell dolç
  • 3 grans d'alls
  • 1 Pa
  • 1 rovell per persona
  • 8-10 cullarades d'oli d'oliva
  • sal i pebre a gust

4 racions

Elaboració

-Ofeguem els alls en oli, un cop que prenen color, s'afegeix el pernil ibèric, es dóna unes voltes i s'afegeix la cansalada fumada, deixem que es dauri una mica i finalment posem el pa tallat a trossos grans (el pa ha de absorbir el sofregit i quedi ben sec), salpebrem i empolvorem amb el pebresense que es cremi, sinó amarga la sopa.
-Cobrim d'aigua perquè creixi el pa i el deixem bullir entre 5 i 10 minuts. Servir amb un rovell d'ou.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

953 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: