Bunyols de vent

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Utensilis

1 cassola
1 cullera de fusta
1 paella
1 plata

Elaboració

Es fa una pasta de la manera següent: en una cassola s'hi posa el llard, la llet, el sucre, un pessic de sal i una mica de pell de llimona. Quan bull es tru la pell de llimona i s'hi tira la farina de cop, es treu del foc, i amb una cullera de fusta es remena ben depressa fins que quedi una pasta ben fina; es torna a posar al foc, remenant sempre fins que la pasta d'espesseixi i comenci a enganxar-se a la cassola. Es treu del foc i s'hi afegeixen els ous, d'un a un, treballant bé la pasta cada vegada. Després, en una paella amb oli bullent es van tirant, amb una cullereta, boletes d'aquesta pasta; si està al punt, elles mateixes s'aniran girant; si no està prou al punt, es giren amb una cullera de fusta. A mesura que es van fregint es posen en una plata i s'empolvoren amb sucre ben fi.

1h

Notes

L'oli ha d'estar ben calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se