Truita a la paisana

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya i altres
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Poseu força oli en una paella. Després peleu i talleu a trossets les verdures, i les tireu a la paella, deixant la ceba i els pèsols per l'últim perquè es fan més ràpid. Tapeu-ho i deixeu que es coguin, anant-ho controlant de tan en tan perquè no es cremin.
Per separat, batre els 4 ous en un plat. Un cop cuites (ho sabreu comprovant que la pastanaga no estigui dura), aboqueu-les al plat i barregeu-les amb l'ou. Poseu-hi sal a gust.
Torneu a abocar el contingut del plat a la paella (si cal, afegir-hi una mica d'oli perquè no s'enganxi). Deixeu-ho coure uns minuts.
Ara ve lo divertit: per girar-ho, tapeu la paella amb un plat i, amb rapidesa i energia, doneu-hi la volta. Si se'n té, recomano fer servir una tapa perquè podeu agafar-la per la nansa i així no cremar-vos. Aboqueu de nou la truita a la paella, i deixeu-la-hi fins que estigui cuita (això va a gustos, a mi m'agrada poc feta

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se