Pebrots del piquillo farcits de bacallà

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya i Navarra
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la salsa:

4 racions

Elaboració

Agafem el bacallà i l’esmicolem ben petit. El reservem.

Per fer la salsa:

Posem en una paella la ceba tallada en juliana, la salpebrem i deixem confitar durnat uns 30 minuts. Una vegada cuita, hi posem els pebrots i la crema de llet, deixem coura uns 5 minuts. Ho triturem tot fins aconseguir una textura homogènia i reservem.

Per acabar el plat:

Agafem els pebrots del piquillo i els omplim amb la farsa de bacallà. Passem els pebrots per ou i farina i els fregim, un minut per cada costat.
Els retirem i els posem en una safata de servir.
Hi posem per sobre la salsa i per acabar, ho adornem amb una branca de julivert.

40min

Notes

El pebrot del piquillo és un pebrot vermell, petit i amb forma triangular. Sen el que es produeix a Lodosa i rodalies (Navarra) el que gaudeix de més reconeixement de qualitat i amb D.O.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se