Vieires a la planxa sobre parmentier de tòfona

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya i Galicia
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Per preparar la parmentier:

Coem les patates amb la seva pell en aigua salada. Un cop al punt, després d'aproximadament 20 minuts, les pelem i les deixem
assecar uns minuts al forn. Xafem amb una forquilla les patates i les treballem afegint la mantega i la llet.
Piquem molt fina la tòfona i hi afegim una mica del seu oli. Li donem un bull per integrar tots els sabors.
Ha de quedar un puré molt fi o cremós, no un puré espès.

Per preparar les vieires i la resta:

Mentre s'assequen les patates al forn, fem les vieires a la planxa fins que quedin daurades i les reservem.
Saltegem els trossos de bolets en una paella amb una mica d'oli i els reservem.
Finalment, per a la decoració, fregim uns pèls de porro tallat en juliana.
Per emplatar, posem una capa de la parmentier de tòfona a la base, i sobre ella, col.loquem les vieires brasejades i els bolets de temporada o de llauna.
Ho cobrim amb el cruixent de porro que donarà alçada i presència al plat.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se