Gratinat d'espinacs i formatge parmesà

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Passar els espinacs per aigua bullint. Escórrer bé. Si fas servir espinacs congelats, descongelar al microones o en una olla.
En una paella, salteu els espinacs amb l'all picat i una mica de llard. Escórrer novament si queda molta aigua. Barrejar amb la crema de llet i condimentar amb sal i pebre.
En una font per al forn, posem els espinacs . Escampar-hi pa ratllat i parmesà.
Deixar gratinar uns 15minuts
Per servir hi posem cansalada a trossos que al últim moment hem fet a la paella fins que quedin cruixents.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se