Bacallà a la llauna amb hummus de cigrons

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Ingredients hummus de cigrons:

4 racions

Utensilis

Robot/Trituradora per l'hummus

Elaboració

Bacallà a la llauna:

Enfarineu el bacallà després d’haver-lo eixugat bé amb un drap.
En una paella amb oli calent, daureu el bacallà procurant que l’interior no es cogui massa. Retireu el bacallà .
Espolvorejeu-lo amb pebre vermell. En l’oli de fregir el bacallà fregiu-hi l’all tallat a làmines i escaldeu el bacallà amb aquest oli.

Hummus de cigrons :

Cal posar tots els ingredients al robot, excepte l’oli. Triturar una bona estona fins que ho veiem ben homogeni.
Posarem l’oli al final i de mica en mica mentre el robot gira, fins aconseguir una textura al nostre gust. Cal que verifiquem el sabor i si ens agrada ja està acabat.

Emplatem :

Posem l'hummus de base i el bacallà a sobre

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se