Bacallà a la llauna amb hummus de cigrons

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Lloms de bacallà de 180 gr
  • Farina
  • 2 Alls
  • 200 ml d’oli d’oliva
  • Pebre vermell

Ingredients hummus de cigrons:

  • 500g de Cigrons cuits
  • 1 All trinxat
  • 1 cc de comí
  • 1cullera de cafè
  • 1 cc de sèsam torrat
  • Julivert trinxat
  • Suc de mitja llimona
  • 1cc d’oli de sèsam
  • Sal, oli i pebre

4 racions

Utensilis

Robot/Trituradora per l'hummus

Elaboració

Bacallà a la llauna:

Enfarineu el bacallà després d’haver-lo eixugat bé amb un drap.
En una paella amb oli calent, daureu el bacallà procurant que l’interior no es cogui massa. Retireu el bacallà .
Espolvorejeu-lo amb pebre vermell. En l’oli de fregir el bacallà fregiu-hi l’all tallat a làmines i escaldeu el bacallà amb aquest oli.

Hummus de cigrons :

Cal posar tots els ingredients al robot, excepte l’oli. Triturar una bona estona fins que ho veiem ben homogeni.
Posarem l’oli al final i de mica en mica mentre el robot gira, fins aconseguir una textura al nostre gust. Cal que verifiquem el sabor i si ens agrada ja està acabat.

Emplatem :

Posem l'hummus de base i el bacallà a sobre

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

829 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!