Corona de bacallà

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

1 motlle corona de 22 o 24 cm

Elaboració

Enfarineu el bacallà i fregiu-lo amb abundant oli. Traieu-na la pell i les espines i esmicoleu-lo. Bulliu l'arròs amb abundant aigua i sal. Quan sigui al seu punt, escorreu-lo i esbandiu-lo a raig d'aixeta perquè quedi ben solt. Reserveu-lo en el mateix colador.
Amb l'oli de fregir el bacallà feu una samfaina, fregint la ceba, el carbassó i l'alberginia, tot tallat a daus petits. A meitat de cocció, afegiu-hi els tomàquets pelats i trinxats. Poseu-hi sal i una mica de sucre, si fos necessari. Quan la samfaina sigui al seu punt poseu-hi el bacallà, barregeu-ho amb suavitat. Traslladeu-ho a un bol i barregeu-hi l'arròs.
Unteu el motlle amb una mica d'oli, ompliu-lo amb aquesta barreja prement-ho suaument. Deixeu-ho reposar dins del motlle uns 10 minuts. Desemmotlleu-lo en una safata, acompanyeu l'arròs amb la salsa maionesa, servida a part.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se