Corona de bacallà

Ingredients

  • 400 g de bacallà remullat i dessalat
  • 150 g d'arròs
  • 1 ceba
  • 1/2 carbassó
  • 1/2 alberginia
  • 250 g de tomàquets madurs
  • Oli i farina
  • Sal i sucre
  • 1 pot petit de maionesa

6 racions

Utensilis

1 motlle corona de 22 o 24 cm

Elaboració

Enfarineu el bacallà i fregiu-lo amb abundant oli. Traieu-na la pell i les espines i esmicoleu-lo. Bulliu l'arròs amb abundant aigua i sal. Quan sigui al seu punt, escorreu-lo i esbandiu-lo a raig d'aixeta perquè quedi ben solt. Reserveu-lo en el mateix colador.
Amb l'oli de fregir el bacallà feu una samfaina, fregint la ceba, el carbassó i l'alberginia, tot tallat a daus petits. A meitat de cocció, afegiu-hi els tomàquets pelats i trinxats. Poseu-hi sal i una mica de sucre, si fos necessari. Quan la samfaina sigui al seu punt poseu-hi el bacallà, barregeu-ho amb suavitat. Traslladeu-ho a un bol i barregeu-hi l'arròs.
Unteu el motlle amb una mica d'oli, ompliu-lo amb aquesta barreja prement-ho suaument. Deixeu-ho reposar dins del motlle uns 10 minuts. Desemmotlleu-lo en una safata, acompanyeu l'arròs amb la salsa maionesa, servida a part.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2349 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: