Estofat de calamars

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netegeu i trossejeu els calamars. Calenteu oli en una cassola. Incorporeu-hi els calamars i coeu-los a foc mitja, remenant-ho de tant en tant, fins que estiguin una mica daurats.
Baixeu el foc i afegiu-hi la ceba, l'all i la farigola. Ofegueu-ho dutant uns 5 minuts, fins que estiguin tendres.
Afegiu-hi els tomàquets, el vi i l'aigua i remeneu-ho. Deixeu-ho coure uns 30 minuts.
Empolseu-ho amb el julivert picat

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se