Estofat de calamars

Ingredients

  • 750 g de calamars
  • 1 ceba picada
  • 3 grans d'all picats
  • 1 branqueta de farigola
  • 1 llauna de tomàquets picats de 500 g
  • 150 ml de vi negra
  • 300 ml d'aigua
  • Julivert picats, oli i sal

4 racions

Elaboració

Netegeu i trossejeu els calamars. Calenteu oli en una cassola. Incorporeu-hi els calamars i coeu-los a foc mitja, remenant-ho de tant en tant, fins que estiguin una mica daurats.
Baixeu el foc i afegiu-hi la ceba, l'all i la farigola. Ofegueu-ho dutant uns 5 minuts, fins que estiguin tendres.
Afegiu-hi els tomàquets, el vi i l'aigua i remeneu-ho. Deixeu-ho coure uns 30 minuts.
Empolseu-ho amb el julivert picat

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2035 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: