Costella de porc amb samfaina

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:

Ingredients

6 racions

Elaboració

Saleu la costella i fregiu-la en una cassola amb oli, fins que s'enrosseixi. Retireu-la i reserveu-la.
Talleu la ceba i el pebrot vermell a trossos no gaire petits. Sofregiu-los en oli i afegiu-hi els alls laminats i la fulla de llorer, poseu-hi el tomàquet. Reserveu-ho.
Talleu el carbassó i l'alberginia a daus. Saleu-los, passeu-los per farina i fregiu-los en el mateix oli ben calent. Quan s'hagin enrossit, reserveu-los sobre paper de cuina.
Barregeu totes les verdudes i poseu-hi la costella que tenim cuita. Cobriu-ho amb aigua o caldo. Deixeu que es cogui uns 30 minuts a doc lent.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se