Escudella de carbassa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Talleu la ceba i la carbassa a daus i poseu-los en una olla a sofregir amb una mica d'oli.
Quann s'hagin enrossit, afegiu-hi l'aigua (1 1/2 litre) i l'os de pernil. Deixeu-ho bullir tot junt fins que la carbassa es desfaci. Tot seguit, retireu l'os de pernil i tritureu amb el minipimer.
Un cop hagueu obtingut un líquid ben fi, torneu-ho a posar al foc. Quan bulli, afegiu-hi la patata tallada a daus petits, els fideus i l'arròs, i deixeu-ho coure tot uns 15 minuts.
Afegiu-hi els cigrons, rectifiqueu-ho de sal i ja ho teniu al punt.
Si l'os de pernil que heu utilitzat tenia carn, podeu triar-la, picar-la i afegir-la a l'escudella.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se