Escudella de carbassa

Ingredients

  • 300 g de carbassa pes net
  • 1 os de pernil
  • 1 ceba mitjana
  • 1 patata
  • 100 g de cigrons cuits
  • 1 grapat de fideus grossos
  • 1 grapat d'arròs
  • Aigua, sal i oli

6 racions

Elaboració

Talleu la ceba i la carbassa a daus i poseu-los en una olla a sofregir amb una mica d'oli.
Quann s'hagin enrossit, afegiu-hi l'aigua (1 1/2 litre) i l'os de pernil. Deixeu-ho bullir tot junt fins que la carbassa es desfaci. Tot seguit, retireu l'os de pernil i tritureu amb el minipimer.
Un cop hagueu obtingut un líquid ben fi, torneu-ho a posar al foc. Quan bulli, afegiu-hi la patata tallada a daus petits, els fideus i l'arròs, i deixeu-ho coure tot uns 15 minuts.
Afegiu-hi els cigrons, rectifiqueu-ho de sal i ja ho teniu al punt.
Si l'os de pernil que heu utilitzat tenia carn, podeu triar-la, picar-la i afegir-la a l'escudella.

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3696 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: