Compota de poma i recuit

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Delta d'ebre
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En primer lloc cal pelar les pomes, després piqueu la polpa amb un gavinet
Talleu la pell de taronja en juliana, elimineu-ne la part blanca i blanquegeu-la
(per fer-ho, s'ha de sumergir en aigua bullent durant tres minuts).
Finalment, escorreu-la i coloqueu-la dins d'un cassó amb sucre i suc de taronja
Formeu un almivar, Després de cuatre minuts d'espera, incorporeu-li la poma.
Removeu-lo i deixeu-ho coure a foc lent 3 minuts més. Serviu la compota amb el
recuit

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se