Compota de poma i recuit

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Delta d'ebre
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 3 pomes
  • 1 pela de taronja
  • 2 cullerades de sucre
  • Suc de 1/2 taronja
  • 250 gs de recuit

4 racions

Elaboració

En primer lloc cal pelar les pomes, després piqueu la polpa amb un gavinet
Talleu la pell de taronja en juliana, elimineu-ne la part blanca i blanquegeu-la
(per fer-ho, s'ha de sumergir en aigua bullent durant tres minuts).
Finalment, escorreu-la i coloqueu-la dins d'un cassó amb sucre i suc de taronja
Formeu un almivar, Després de cuatre minuts d'espera, incorporeu-li la poma.
Removeu-lo i deixeu-ho coure a foc lent 3 minuts més. Serviu la compota amb el
recuit

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

695 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: