Ous farcits

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tallar els ous per la meitat i retirar els rovells.
Sofregir la ceba i afegir les carns picades fins que es dorin.
Afegir el tomàquet ratllat i deixar sofregir.
Tirar la farina i remenar fins que agafi un bon coloret la barreja.
Afegir els pinyons, el julivert trinxadet i els rovells xafats.
Poc a poc afegir la llet i anar fent una crema.
Posar una cullerada del sofregit sobre cada mig ou i esperar que es refredi.
Donar forma arrodonida als ous amb les mans.
Passar-los per ou batut i pa ratllat.
Fregir-los en oli calent i escorreu-los amb paper de cuina

40min

Notes

La barreja ha de quedar espessa


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se