Ous farcits
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 12 ous bullit
- 1/4 kg de carn magre picada dues vegades
- 1 pit de pollastre també molt picat
- 1 ceba ratllada
- 1 tomàquet madur ratllat
- 2 cullerades de farina
- 1/2 got de llet
- Julivert i pinyons
- Oli, sal i nou moscada
- 1 ou
- Pa ratllat
4 racions
Elaboració
Tallar els ous per la meitat i retirar els rovells.
Sofregir la ceba i afegir les carns picades fins que es dorin.
Afegir el tomàquet ratllat i deixar sofregir.
Tirar la farina i remenar fins que agafi un bon coloret la barreja.
Afegir els pinyons, el julivert trinxadet i els rovells xafats.
Poc a poc afegir la llet i anar fent una crema.
Posar una cullerada del sofregit sobre cada mig ou i esperar que es refredi.
Donar forma arrodonida als ous amb les mans.
Passar-los per ou batut i pa ratllat.
Fregir-los en oli calent i escorreu-los amb paper de cuina
40min
Notes
La barreja ha de quedar espessa
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1297 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.